Fietsverhuur

Bij Friesland Holland Travel begrijpen we dat een zorgeloze en comfortabele fietsvakantie begint met de juiste huurfietsen. Daarom bieden we onze gasten een uitgebreide huurservice voor hoogwaardige fietsen, zodat je Friesland in al zijn pracht en praal kunt verkennen, zonder je zorgen te hoeven maken over het sjouwen van je eigen fiets.

Onze huurfietsen zijn niet zomaar fietsen; het zijn jouw metgezellen voor het ontdekken van het wonderschone Friese landschap. Wat maakt onze huurservice zo bijzonder?

Levering op Startlocatie: Je huurfiets staat op je te wachten bij de startlocatie van jouw keuze. Je hoeft je geen zorgen te maken over het transporteren van je eigen fiets; alles is geregeld. Zo kun je meteen aan je avontuur beginnen.

Kwaliteit en Comfort: Onze fietsen zijn van topkwaliteit en perfect onderhouden. Of je nu kiest voor een stadsfiets, e-bike, of een sportieve tourfiets, je kunt rekenen op een comfortabele en betrouwbare rijervaring.

Pechservice: We begrijpen dat onverhoopte pech kan optreden. Als je onderweg problemen met je huurfiets ondervindt, hoef je je geen zorgen te maken. We hebben een uitstekende pechservice die ervoor zorgt dat je snel weer op weg bent. In geval van pech wordt er een vervangend exemplaar gebracht, zodat je jouw reis zonder onderbreking kunt voortzetten.

Aanpassingen op Maat: Jouw comfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom passen we de huurfiets aan jouw lichaam en behoeften aan, zodat je de perfecte pasvorm hebt voor een probleemloze fietstocht.

Laat ons de details regelen, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van dit prachtige deel van Nederland.

Kies voor gemak, kwaliteit en comfort – kies voor onze huurfietsen bij Friesland Holland Travel.

Ontdek Friesland op jouw tempo en laat je verrassen door de schoonheid van deze unieke bestemming.

sytze

Persoonlijk reisadvies?

Sytze, onze Friesland kenner is bereikbaar om je verder te helpen met een reis op maat.

Huurprijzen

• Sportieve comfortabele toerfiets: € 15,00 per dag
• Sportieve comfortabele e-bike: € 25,00 per dag

Prijs bezorgen en ophalen huurfiets bij start- en finishhotel:
• Bezorgen en ophalen bij hotel: € 15,- per fiets

Belangrijke informatie

  1. De huurfietsen worden de eerste dag, op de eerste fietsdag, tussen 09.00 en 10.00 uur, bij het start- en finishhotel afgeleverd (heel vaak ook al op de dag van aankomst van de huurder) en aan het eind van de huurperiode, op de laatste fietsdag, weer vanaf 18.00 uur opgehaald.
  2. De fiets moet de huurder bij aankomst in een hotel, na het inchecken, áltijd binnen stallen, in de afsluitbare berging van het hotel, óók de laatste dag als de fiets in de namiddag weer bij de hotelreceptie ingeleverd wordt en de huurder naar huis gaat. De huurfietsen worden namelijk niet altijd direct om 18.00 uur opgehaald, maar soms later op de avond of pas de volgende dag. Buiten gestalde fietsen zijn een prooi van dieven.
  3. De huurder is te alle tijde verantwoordelijk voor de gehuurde fiets. Voorkom diefstal. Doe de fiets daarom altijd dubbel op slot, als het kan aan een paal of hek (met kabelslot).