Friesland Holland Travel

Sinds 1996 de reisorganisatie van Fryslân!

Vier je vakantie met unieke garanties!

Friesland Holland Travel richt zich volledig op de provincie Friesland als vakantiebestemming. Door zelf alle arrangementen te ontwikkelen, te testen, rechtstreeks te verkopen aan de consument en uit te voeren, biedt zij zekerheden die geen andere touroperator biedt. De Friese reisorganisatie biedt de volgende unieke zekerheden.

14 unieke zekerheden

 1. STO-garant reisgarantie
 2. Snelle pechhulp
 3. Beste reisinformatie (eigen routekaarten en gidsen in het Nederlands, Duits, Engels en Frans)
 4. Absolute Friesland-specialist: gevestigd en gespecialiseerd in de provincie Fryslân.
 5. Non-stop bereikbaar voor gasten.
 6. Bedrijfsleiding met meer dan 50 jaar ervaring in toerisme in Friesland.
 7. Zelf ontwikkelde en geteste arrangementen.
 8. Op de individuele reiziger of het reisgezelschap afgestemde reizen.
 9. Bagagevervoer.
 10. Zorgvuldig geselecteerde hotels en restaurants.
 11. Persoonlijke advisering per telefoon of mail (kantoor Holwert)
 12. Breed netwerk in Fryslân.
 13. Zeer compacte organisatie met de korte lijnen.
 14. Full-service dienstverlener
sytze

Persoonlijk reisadvies?

Sytze, onze Friesland kenner is bereikbaar om je verder te helpen met een reis op maat.

Veelgestelde vragen

Ontdek snel antwoorden op veelvoorkomende vragen over onze reizen, diensten en handige tips. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor hulp!

Bedrijfsgegevens en boekingsvoorwaarden

Friesland Holland Travel
Directie: Rob Fox, Nicole van Barneveld, Sytze de Haan
KvK-nummer: 91524210
BTW nr.: NL865682768B01

Adres:
Foarstrjitte 6
9151 HE Holwert
Nederland

Tel. +31 (0) 519 – 23 50 42 (contactpersoon: Sytze de Haan)
info@frieslandholland.nl

Bereikbaarheid
Friesland Holland Travel is zeven dagen van de week van 11.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar: +31 (0)519 54 30 03 voor adviesgesprekken.

Reizen zijn uitsluitend te boeken via de website www.www.frieslandhollandtravel.nl – in verband met het garantiefonds is het niet mogelijk om telefonische boekingen aan te nemen.

Boekingsvoorwaarden
Bekijk onze boekingsvoorwaarden

Betalingen
Alle betalingen lopen via www.sto-garant.nl

Unieke dienstverlening
Friesland Holland Travel biedt alleen vakantie-arrangementen aan die door de organisatie zelf zijn ontwikkeld en getest. Het gaat hierbij om unieke arrangementen, met snelle hulpverlening aan fietsers bij pech onderweg en uitgebreide documentatie over Friesland.

Garantieregeling

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Friesland Holland Travel gebruik van STO Garant, een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.

U kunt dit controleren via de STO Garant deelnemerspagina (www.sto-garant.nl/deelnemers). Alle informatie over de STO Garant garantieregeling vindt u op www.sto-garant.nl.

De bagageservice

De bagageservice is bij de reissom van een fietsvakantie inbegrepen. Friesland Holland Travel vervoert tussen 09.00 en 18.00 uur uw koffers van hotel naar hotel. Zo kunt u gerust een bezoek aan eet- en drinkgelegenheden en bezienswaardigheden brengen.

De te vervoeren bagage moet 09.00 uur klaar staan bij de receptie voor vervoer naar het volgende hotel. De bezorgtijd kan uitlopen als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden.

De chauffeur neemt alleen bagage mee die is voorzien van een Friesland Holland label. Indien u zelf de bagage meeneemt, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis gaat en niet op de koffers wilt wachten, of de reis door omstandigheden moet afbreken, meld dat s.v.p. bij Friesland Holland Travel.

Uw koffer (max. 15 kg.) moet van een stapelbare kwaliteit zijn. Friesland Holland Travel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan uw bagage. Friesland Holland is alleen verantwoordelijk voor de bagage vanaf het moment van afhalen bij een hotel tot en met het afleveren bij de receptie van het volgende hotel.

Belangrijk: de laatste dag van het arrangement kunnen de koffers tot 18.00u geleverd worden bij het eindhotel. Houd hier rekening mee in het plannen van die dag, wij hebben als reisorganisatie geen zicht op de levering van de koffers qua tijdstippen.

Pechhulp met mobiliteitsgarantie

Bij de prijs van ieder Friesland Holland Travel fietsarrangement is pechhulp met mobiliteitsgarantie inbegrepen. Met deze unieke service bent u in de provincie Friesland, met uitzondering van de eilanden, verzekerd van vervangend vervoer (luxe fiets) als u onderweg pech of een ongelukje heeft met uw eigen fiets of met een huurfiets en deze ter plekke of in de werkplaats van een fietsenmaker in de buurt niet binnen een uur te repareren is. U krijgt dan een vervangende elektrische fiets met veel versnellingen en tassen gratis te leen voor de duur van uw vakantie en/of u wordt kosteloos met de Friesland Holland Assistance-wagen naar de eindbestemming van de dag gebracht.

De chauffeur van de Friesland Holland Assistance-wagen brengt normaliter uw eigen defecte fiets naar het starthotel, maar kan op speciaal verzoek en in overleg met de hulpverlener uw eigen defecte fiets voor reparatie naar een fietsenmaker nabij het logeeradres brengen. Uiteraard zijn de kosten van de reparatie van uw eigen fiets voor uw rekening. In ieder geval kunt u met Friesland Holland Assistance altijd uw reis vervolgen. De service wordt verleend van eind maart tot begin oktober, 7 dagen van de week.

Tip: Als u met uw eigen fiets de Elfstedentocht gaat rijden, adviseren wij u ook anti-lek-banden te laten monteren, bijvoorbeeld Marathon E-Plus met meerdere lekbeschermingslagen (niveau 7).