Home Center

Home Center: Het grootste woonwinkelcentrum van Nederland is dé attractie van Friesland

Het meer dan 50 woonwinkels omvattende Home Center in het Zuid-Friese Wolvega is met 75.000 vierkante meter de grootste home shopping mall van Nederland. Geen doorsnee woonboulevard; verre van dat. Het immense bedrijf van de familie Kapenga is een uniek woonexpocentrum vanwege de variatie. Klassieke, moderne en avantgardistische stijlen en topmerken uit de hele wereld hebben er onderdak. Geen vierkante meter is hetzelfde, elke prijsklasse is present. 

Home Center – Wolvega

Home Center trekt jaarlijks meer bezoekers dan alle andere topattracties in Noord-Nederland. Uit heel Nederland en de grensstreken komt men naar Wolvega om ideeën op te doen voor de inrichting van een woning of appartement. Wolvega is ook in recreatief opzicht de moeite waard. Het is een populair fietsvakantiedorp met mooie hotels, vlakbij Giethoorn, de Nationale Parken Weerribben-Wieden en Drents-Friese Wold. 

Eindeloos genieten
Home Center is een “huis” met heel veel designformules van nationaal en internationaal beroemde ontwerpers. Je treft er ook collecties van Friese ontwerpers en fabrikanten aan, zoals van de tot in Japan bekende meubelmakers Pilat & Pilat en de kwaliteitsbeddenfabrikant AVEK. 

De showrooms en shops met meubels, keukens, badkamers, haarden, kozijnen en meer dan 100.000 woonartikelen bieden voor bezoekers die hun (vakantie)huis herinrichten of een nieuwe woning betrekken, wel een dag kijkplezier en bovenal veel inspiratie. Ook het buitenleven is vertegenwoordigd. Bij Tuindorado is tuinieren, loungen en barbecueën het thema. 

Goede raad
Wie qua styling en indeling adviezen wil, kan een beroep doen op een twintigtal gespecialiseerde interieurstylisten, personal shoppers en designers. Zij worden ook ingezet voor de inrichting van hotels, kantoren en andere projecten. Veel luxe vakantievilla’s hebben een interieur uit Wolvega. 

Welkom
Parkeren en de toegang tot het complex met kinderdorp zijn gratis. Voor een kop koffie, lunch of diner kan men in de sfeervolle brasserie terecht. Kom gerust met een elektrische auto of fiets, want die kun je opladen aan een van de 116 oplaadpunten die gevoed worden door stroom uit 15.000 zonnepanelen op het dak!

Openingstijden
Maandag 13.00 – 18.00
Dinsdag 09.30 – 18.00
Woensdag 09.30 – 18.00
Donderdag 09.30 – 21.00
Vrijdag 09.30 – 18.00
Zaterdag 09.30 – 18.00
Zondag gesloten

Kijk voor de openingstijden op feestdagen en andere speciale dagen én voor meer informatie op www.homecenter.nl