Herfstvakantie in Friesland: die gaat er in als Ketellapper!

Herfstvakantie in Friesland: die gaat er in als Ketellapper!

Unieke koektrommel met Friese kruidkoek en snijplank cadeau!

In de herfst op vakantie in Friesland. Dat is héél anders dan in de zomer. Lekker rustig. In de hotels, restaurants en musea hebben ze meer tijd voor u als gast. U proeft meteen het verschil!

Meer sfeer
De ambiance van Friesland Holland’s geheel bewegwijzerde Elfstedenroute, die ook door de bossen van Sint-Nicolaasga en Gaasterland voert, is in de herfst kleurrijker en sfeervoller.

Het beeld van de Friese Elfsteden en de tussenliggende dorpen is na de zomer ook stukken authentieker, omdat er dan nauwelijks nog evenementen georganiseerd worden en er geen storende objecten voor de monumentale gevels en in historische havens staan.

Klein, maar fijn
En toch is het geen dooie boel in de actieperiode van 21 september tot en met 1 oktober 2022! Alle bezienswaardigheden die er toe doen, zijn open. Niet alleen de highlights, maar ook de musea in de categorie ‘klein maar fijn’ en knusse ateliers van ambachtslieden en kunstenaars.

Boek met koek!
Beleef ook die romantiek zonder hectiek. Boek een Elfsteden fiets- of autovakantie bij Friesland Holland Travel Service en ontvang een uniek cadeau: een vrolijke Friese Wieger Ketellapper koektrommel met snijplank, natuurlijk met de enige echte kruidkoek van deze beroemde bakker uit Sint-Johannesga.

Beperkt beschikbaar
De prachtige blikken trommel met pompeblêd en Friese vlag in verhoogd reliëf op het deksel en snijplank zijn in een zeer beperkte oplaag gemaakt. Friesland Holland heeft er om precies te zijn 150. Ze worden niet meer (bij)gemaakt. Op is ook echt op. U hoort na boeking direct of er nog een set (1 per boeking/kamer) voor u gereserveerd kon worden.

Collector’s item
Vooral de trommel (6 x 30 x 7 cm) met elf Fokke & Sukke cartoons is een verzamelobject. De langwerpige houten snijplank (8 x 35 x 1,5 cm) is niet minder apart. Met andere woorden: u krijgt dus aan het eind van uw Elfsteden-vakantie eigenlijk een cadeau van onschatbare waarde mee naar huis!

Actieperiode
Boek nu uw all-in full-service Friesland Holland fietsvakantie (met bagagevervoer, pechservice, mobiliteitsgarantie enz.), auto- of motorvakantie (alle met SGR-garantie), die begint op 21 september 2022 of later en uiterlijk zaterdag 1 oktober 2022 (laatste servicedag) eindigt.

Friesland Holland fiets- en autovakanties
elfstedenreizen/