Elfstedentocht met luxe sloep

Met sloep langs Elfstedenhotels in acht dagen

In het spoor van Janny van der Heijden en André van Duin (Denkend aan Holland)

SNEEK (NL) – De Elfstedentocht met een boot was al ‘hot’, maar staat nu helemaal in de belangstelling sinds de start van het Omroep Max televisieprogramma Denkend aan Holland waarin Janny van der Heijden en André van Duin vanaf 2 januari 2022 (eerste uitzending) met een kajuitmotorjacht langs de Friese Elfsteden voeren. U kunt vanaf april 2022 hun spoor volgen en wel op een heel bijzondere, comfortabele en veilige manier: met een luxe Friese sloep van Elfstedenhotel naar Elfstedenhotel!

Een toptour van Friesland Holland Travel Service, de reisorganisatie van het bureau voor toerisme Friesland Holland: met een gehuurde comfortabele en veilige elektro- of dieselsloep of met uw eigen sloep langs de Friese Elf Steden, net als Janny van der Heijden en André van Duin deden. Foto’s: Albert Hendriks www.www.frieslandhollandtravel.nl

Houdt u van bijzondere vakantieexpedities die niet gevaarlijk, maar wel héél boeiend, verrassend en comfortabel zijn? Bent u, net als Janny van der Heijden en Andree van Duin, een liefhebber van regionale historie en cultuur en houdt u van kleine vaarwateren, pittoreske stadjes en dorpjes en groen platteland met prachtige vergezichten en wervelende luchten? Dan is het vernieuwde 8-daagse sloeparrangement van Friesland Holland Travel Service zeker wat voor u! Maar ook voor uw familie en vrienden! U kunt met uw eigen sloep of een bij Friesland Holland gehuurde luxe toersloep (naar keuze diesel of elektrisch) met meerdere personen aan boord op pad gaan, maar ook met meerdere sloepen als een klein convooi. Maar net wat u leuk vindt. U vaart van hotel naar hotel, waar u dineert, overnacht en van het ontbijt geniet. Alles royaal en amicaal.

Voor iedereen
Het arrangement is ook geschikt voor onervaren sloepvaarders, maar die krijgen wel eerst een paar uur vaarles van een speciale instructeur (kosten ca. €95,-) zodat de beginner zorgeloos achter het stuurwiel plaatsneemt. En wie liever zonder koffers aan boord vaart, bijvoorbeeld vanwege de beperkte ruimte, kan bij Friesland Holland bagageservice boeken. Deze servicewagen rijdt iedere dag van begin april tot eind oktober de Elfstedenroute.

De specialist
Friesland Holland Travel Service is de reisorganisatie van het bureau voor toerisme van Fryslân en de samensteller en uitvoerder van dit bijzondere sloeparrangement. De al sinds 1995 succesvolle Friesland-vakantiespecialist is aangesloten bij de SGR (reisgarantiefonds) en heeft heel veel ervaring met Elfstedentochten met boten en op de fiets.

Uitgebreide informatie over het nieuwe Elfsteden-sloeparrangement:
www.frieslandhollandtravel.nl/nl/product/elfstedentocht-met-luxe-sloep/

Televisieuitzendingen:
www.npostart.nl/denkend-aan-holland/POW_04322768 (hier kunt u alle televisieuitzendingen over de vaartocht langs de Friese Elfsteden terugkijken)
www.maxvandaag.nl/programmas/tv/denkend-aan-holland/ (de laatste aflevering)

Friesland vakanties met SGR-garantie en andere unieke zekerheden van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland:
www.www.frieslandhollandtravel.nl (nieuwe website!)
www.frieslandtravel.com
www.frieslandfietsvakanties.com

Vakantieland Friesland:
www.provinciefriesland.frl

Gratis abonnement op Fries Nieuws:
Kosteloos abonnement op wekelijkse nieuwsbrief over toerisme, recreatie en evenementen in Friesland: www.friesnieuws.nl/aanmelden-nieuwsbrief/