Tropische verrassingen in Koninklijke Orchideeën Hoeve tijdens Caribische Week

Tropische verrassingen in Koninklijke Orchideeën Hoeve tijdens Caribische Week

Herfstuitjes in Friesland en omgeving (3)

LUTTELGEEST (NL) – Van 15 tot en met 30 oktober 2022 organiseert het overdekte Junglepark Koninklijke Orchideeën Hoeve aan de Oosterringweg in Luttelgeest in de Noordoostpolder een Caribische Week. Bezoekers kunnen onder andere genieten van de warme klanken van een Caribische steelband, aanschuiven bij de gloednieuwe familieshow ‘CoCo Nuts’ en het voedermoment van de flamingo’s bijwonen.
“Met kleurrijke versieringen en een feestelijk programma worden bezoekers volledig ondergedompeld in tropische sferen,” zegt Rian Huitema van het junglepark in de polder. “Zo klinken er van 12.15 tot 15.45 uur swingende klanken van de tropische steelband door het junglepark en kunnen bezoekers kennis maken met hét symbool van de tropen, de flamingo’s. Elke dag om 13.15 uur staan de dierverzorgers in het Maki-rijk paraat om bezoekers kennis te laten maken met deze prachtige vogels en vertellen allerlei leuke weetjes.”

Om het Caribische feestje compleet te maken serveert het restaurant in de herfstvakantie allerlei tropische specialiteiten en kunnen bezoekers genieten van de gloednieuwe familieshow ‘CoCo Nuts’. Rangers nemen de bezoekers mee op ontdekkingstocht door de Caraïben, waarbij ze oog in oog komen te staan met verborgen parels uit dit bijzondere gebied. De show wordt elke dag gegeven om 12.00 en 14.00 uur en is gratis bij te wonen op vertoon van een geldig toegangsbewijs. Let op: Voor bezoek aan de shows is reserveren gewenst.

Meer info:
www.orchideeenhoeve.nl

Meer info over Friesland:
www.frieslandholland.nl